Blender Interiør AS er din totalleverandør av møbler, belysning og spesialinnredning til prosjekt og offentlig miljø. Vi fører produkter fra noen av verdens største og beste produsenter, i tillegg til at vi skreddersyr innredningsløsninger for hvert enkelt prosjekt.

Vi er i dag 6 ansatte som holder til på vårt hovedkontor i Lier utenfor Drammen. Vi påtar oss oppdrag og leveranser over hele landet, og kan gjerne krysse landegrenser. Våre ansatte har bakgrunn fra møbelproduksjon, salg/markedsføring og interiørdesign. Vi jobber tett med noen av landets største arkitektkontorer og ønsker å være en god sparringspartner både for rådgivere og for våre kunder.

Blender Interiør startet sin virksomhet i 2011 med fokus på rene møbelleveranser. I tråd med etterspørsel fra våre kunder har vi utvidet sortimentet og i 2014 startet vi opp vårt søsterselskap Blender Entreprenør AS som påtar seg totalentrepriser og utførende byggteknisk arbeid. Sammen gir vi våre kunder en komplett løsning med færrest mulig kokker og minst mulig søl.

Blender er et ungt og fremoverlent selskap som legger hovedvekten av markedsføringen på presserelasjoner og sosiale medier. Dette kommer både kunder og leverandører til gode gjennom god eksponering og et fornuftig prisbilde.